Der er sket noget stort!! 

Nu med silikonebryster

operation silikone

Jeg blev opereret mandag i sidste uge. Det var tid til at få fjernet expanderproteserne og i stedet få sat almindelige dråbeformet silikoneimplantater ind. Samtidig skulle der suges noget fedt ud fra min mave, som skulle bruges til at give mere fylde nogle steder i brysterne. Selve fedtsugningen foregik på samme måde, som når man ser en fedtsugning i fjernsynet. Jeg var nervøs inden operationen. Egentlig ikke pga. selve operationen, men mere for at falde tilbage til at være “hende den syge”. Jeg var nervøs for igen at skulle sidde hjemme og være bundet af, at have det skidt og ikke kunne lave særlig meget. Men sådan blev det heldigvis ikke!

Selve operationen gik rigtig godt og tog 2 timer og 44 minutter. Der var sat 2 timer og 45 minutter af til det, så det var meget godt ramt 🙂

Efter operationen kom jeg på opvågningen, hvor jeg lå en times tid. Jeg var ret frisk efter operationen. Da jeg kom op på stuen sad min kæreste Rasmus og min bedste veninde “Chris” og ventede på mig. Herefter gik det egentlig ret hurtigt. Jeg fik noget mad, og så fik jeg ellers af vide, at jeg bare kunne tage hjem. Derhjemme skulle jeg bare sørge for at tage panodiler regelmæssigt de første par dage og herefter efter behov.

De første par dage havde jeg ondt.. Men ikke i brysterne.. Nej i maven. Det var jeg også blevet forberedt på, da de under fedtsugningen har lavet en form for hudafskrabning på indersiden af huden, men det skulle kunne tages med panodiler. Det kunne det ikke helt, men det var da til at holde ud. Noget der faktisk næsten var sværere var, at jeg skulle have shapewear shorts på. Dem skulle/skal jeg have på i 3 uger, for at holde et tryk på maven, da den ellers kan risikere at blive klumpet, hvilket jeg ikke synes lyder særlig lækkert. Så den har jeg på 24/7 i halvanden uge endnu. Det er varmt!! Især om natten. Smertemæssigt kunne jeg mærke en væsentlig forbedring dag for dag. Nu har jeg slet ingen smerter længere, og jeg tager derfor heller ikke smertestillende længere. Jeg har det rigtig godt, og jeg glæder mig til at starte på arbejde igen på tirsdag. Jeg er virkelig dårlig til at få tiden til at gå herhjemme! Men nu de sidste dage har jeg heldigvis planer, så dagene ikke bliver så lange 🙂

Nu glæder jeg mig bare helt vildt, til sårene er vokset sammen, og man kan begynde at røre ved det og til at kunne tage en almindelig bh på igen. Det har jeg ikke haft i 2 år nu. Men der går lidt tid endnu, for lige nu skal jeg gå med en støtte bh. Det tror jeg nok jeg skal i 6 uger.

(Billedet ovenover er fra morgenen inden operationen)

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Der er sket noget stort!!