3 år efter og operation på tirsdag

Silikonebryster i etaper

Så er jeg dælme blevet opereres igen igen igen igen og jeg ved snart ikke hvor mange gange..! Nu håber jeg, at jeg er ved at være ved vejs ende. I tirsdags fik jeg endnu en gang flyttet fedt fra min mave op til mit højre bryst, da mine bryster simpelthen var alt for uens efter sidste operation. Jeg håber virkelig det bliver bedre denne gang. Hvis ikke, så skal jeg virkelig overveje med mig selv, om jeg vil gøre det igen, eller om jeg skal leve med det, som det er. Men nu må vi se, jeg krydser fingre for at jeg ikke skal igennem flere af disse operationer 🙂

Sidste gang blev fedtet taget midt på min mave/topmaven. Denne gang var der ikke fedt nok på min mave (win!!) så derfor har de i stedet taget det fra den ene flanke/side af min mave. Det betyder at jeg her efter operationen slet ikke har så ondt som sidst, hvilket er skønt! Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan mærke det, for det kan jeg! Især når jeg går. Så trækker det mig ligesom til den ene side, fordi det er ømt, når der kommer lidt stræk på. Man kan sige, at jeg jo har fået hudafskrabninger på indersiden af huden, og det er det, som gør ondt når jeg går. Eller hvis jeg sidder forkert osv.. Jeg skal gå med shapewear trusser og støttebh hele døgnet i 3 uger og derefter kun om dagen i et par uger mere. Så jeg er pakket godt ind og er klar til de kommende meget kolde dage 🙂 Jeg føler mig i hvert fald strammet godt op!

Jeg kan ikke rigtig sige noget om resultatet, da man først kan begynde af se det efter 2 uger og det endelige resultat kan ses efter 3 måneder. Jeg får nok aldrig lige så pæne bryster, som jeg havde før alt det her kræft lort, men jeg håber det her kan hjælpe mig selv, til at synes de er pæne, for det var ikke helt hvad jeg synes før.

Jeg er hjemme fra arbejde her i en uge efter operationen. Jo, det er da helt fint at have lidt fri, men nej hvor er det træls, når man ikke rigtig kan gøre hvad man vil 🙂 Jeg har altid været rigtig dårlig til at være hjemme i flere dage, da jeg bliver rastløs og simpelthen har svært ved at finde ud af, hvad jeg skal lave.. jeg er vant til at have flere bolde i luften på arbejde, så når jeg bare skal være hjemme, så er det helt forkert for mig. Især når Rasmus jo ikke er hjemme. Han er i praktik hver dag og skal endda også arbejde her i weekenden! Så jeg må nok sige at jeg glæder mig meget til at skulle starte på arbejde igen på tirsdag 🙂 Ligesom jeg også glæder mig rigtig meget til, at jeg må ligge på siden og sove. Jeg får så ondt i ryggen, nakken og hovedet af at ligge på ryggen hele tiden. Godt det kun er en uge i alt!

Men altså alt i alt, så har jeg det rigtig fint efter operationen. Jeg har været træt, og været lidt tom for overskud, fordi jeg har rigtig svært ved at sove om natten.

Ha’ en rigtig god weekend 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 år efter og operation på tirsdag