Livet efter kræft

Der er sket noget stort!! 

Hej guys 

Det er ved at være længe siden i har hørt fra mig, men det er fordi jeg har det godt 🙂 Rigtig godt faktisk! Der er nemlig sket noget rigtig godt! Jeg har lige siden jeg blev udlært gået med drømmen om at have min egen butik. Den drøm er jeg nu kommet ét skridt tættere på, da jeg er blevet forfremmet til souschef på mit arbejde 🙂 Jeg startede i stillingen d. 1. Januar og hvor er det fedt! Det er så mega fedt, at det lykkedes. Jeg var tilbage på arbejde på fuldtid, efter mit lange sygdomsforløb, d. 1. August og nu er jeg blevet souschef. Det er jeg faktisk ret stolt af! Men jeg har også kæmpet for det! Så er det spændende at se, hvad fremtiden bringer 🙂 

Nu kommer min operation i februar også tættere og tættere på! Det er operationen, hvor jeg skal have fjernet mine expanderproteser og i stedet have sat almindelige silikoneimplantater ind. Det glæder jeg mig helt vildt til! Jeg er simpelthen så træt af de hårde kugler jeg går rundt med pt. Jeg er faktisk også kommet på en stand-by liste, fordi jeg har haft en del gener med dem. Men det ser ud som om, at jeg holder fast i min tid i februar. Jeg har haft rigtig ondt, især i den venstre side, men det er også det bryst, som sidder lidt skævt ud mod armen. Det sidder sådan, at jeg kan mærke det, når jeg har armen ned langs siden. Det har generet mig rigtig meget, fordi det har trykket ind på en muskel, der sidder under armen. Det har gjort det meget ubehageligt at ligge på den side, og så har det også generet mig på arbejde indimellem, når jeg lige har skulle løfte noget, hvor man spænder i musklen. Det har faktisk gjort ret ondt! Det ringede jeg ind til sygehuset og fortalte dem, hvortil det eneste de kunne gøre var, at sætte mig på en stand-by liste, hvilket selvfølgelig også er fair nok. Det kommer sådan lidt i perioder, så jeg skal nok kunne overleve til februar 🙂 

Ellers går vi bare og planlægger vores bryllup, som vi begge glæder os rigtig meget til! Det er skønt endelig at kunne rigtig begynde at planlægge noget <3 

– Camilla 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Livet efter kræft