Jeg savner mit hår... !!

Jeg har fået dato for operation

Det er faktisk lidt vildt. Jeg har fået en dato for, hvornår jeg skal  have rekonstrueret mit bryst. Jeg skal ikke bare have det manglende bryst rekonstrueret med et implantat, jeg skal også have “tømt” det andet bryst for “indhold”, og ligeledes have et implantat lagt ind der. Alt sammen foregår samme operation! Alt dette skal simpelthen gøres d. 18. april 2016. Der er faktisk slet ikke så længe til alligevel! Jeg glæder mig rigtig meget til det. Ikke fordi det generer mig, at mangle mit bryst, men fordi det er det sidste kapitel jeg skal igennem, for at kunne få et normalt liv igen 🙂 Det kan godt være svært at holde motivationen for et normalt liv nu, fordi jeg ved jeg skal under kniven igen om et halvt år, som vil sparke en hel del tilbage. Det er en operation, som tager lang tid at komme sig over, og der vil hele sikkert være mange smerter. Jeg er ikke nervøs for operationen, som det er nu, men det bliver jeg helt sikkert senere! Da jeg skulle have fjernet mit bryst i februar måned var jeg helt vildt bange, da jeg aldrig var blevet opereret før. Denne gang er jeg lidt mere forberedt på, hvad der skal ske.

Når de laver operationen kan de ikke bevare min brystvorte på det raske bryst. Derfor får jeg på et senere tidspunkt tatoveret brystvorterne på – så bliver de også ens på begge bryster 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg savner mit hår... !!