En helt fantastisk sommerferie

Hvornår skal jeg opereres?

13414487_10154377876485649_1786540018_n

Jeg er ved at blive lidt utålmodig og lettere irriteret på sygehuset – eller måske er det systemet? Jeg ved det ikke. I hvert fald har jeg nu rykket afdelingen 4 gange for at få en tid til den sidste operation. Det er operationen, hvor jeg skal have taget expanderne ud og sat almindelige silikone implantater ind i stedet for. Da jeg blev opereret sidste gang (18. April) fik jeg af vide at min 2. operation ville være 3 måneder efter sidste påfyldning af saltvand. Hvis det er rigtig så skal jeg opereres i september/oktober, hvilket også passer mig helt fint. Problemet er bare, at jeg endnu ikke har fået en tid til det, og derfor står jeg heller ikke i deres system til operation endnu, og derved kommer der længere og længere ventetid. Sygeplejerskerne siger at de har rykket de 2 kirurger for det de 4 gange jeg har pointeret, at jeg altså ikke har fået en tid. Hver gang for jeg af vide, at de arbejder på sagen, og at jeg får en tid i min E-boks. Nu har de bare arbejdet på den sag i 2 måneder næsten. Det er heller ikke fordi det haster helt vildt, men jeg vil bare rigtig rigtig gerne kunne fortælle mit arbejde, hvornår jeg skal opereres igen og er nødt til at være væk. Men det er svært at vide, når man ikke får nogen tid.. Og så kan jeg ikke lide tanken om, at jeg bare kommer længere og længere bagud i køen.. Selvom sygeplejersken sidst sagde, at hun ellers havde sørget for at jeg blev hevet frem i køen. Derfor var hun også træt af, at det ikke er sket, da jeg endnu ikke har fået en tid. Det er også super træls for sygeplejerskernes, da det jo ikke er deres skyld.. Men det er jo efterhånden ret umuligt at komme til at snakke med kirurgen selv. De gange jeg har været derind, hvor han lige skulle komme og se, om det hele så ordentligt ud, da havde han så travlt, at han var ude af døren igen inden man nåede at stille ham de spørgsmål man havde med hjemmefra. Så måtte jeg stille dem til sygeplejerskerne, og de kunne ikke svare på det, så de måtte løbe efter kirurgen for at få et svar fra ham og så komme tilbage til mig. Det er super frustrererne, når man som patient ikke kan få svar på sine spørgsmål.

Nu skal jeg ind på afdelingen til kontrol på torsdag, og så må jeg se om kirurgen kan svare mig på, hvornår jeg få den tid til operationen.

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En helt fantastisk sommerferie