Dumme senfølger..!

Opereres i morgen..

Så er det tilbage på sygehuset i morgen til endnu en operation. Denne gang er det dog en noget mindre operation, hvor jeg ikke skal i fuld narkose, men derimod kun lokalbedøves. Jeg skal nemlig have lavet brystvorter. Altså kun selve vorten (kalder man den det?..), da farven skal tatoveres på senere. Operationen forgår på den måde, at man skære efter et bestemt mønster ned i huden på brysterne, derefter kan man tage det hud og folde det sammen, så det ligner en brystvorte og så sy det sammen.

Det er først nu her det egentlig går op for mig, at jeg skal under kniven i morgen. Det er på en eller anden mærkelig måde blevet en form for “nåh ja, jeg skal også opereres i morgen” følelse. Det er lidt blevet hverdag, selvom jeg ikke bliver opereret hver dag. Men jeg føler, at det er en lille ting, at jeg lige skal opereres i morgen, selvom det for andre nok ville være en stor ting. Det er lidt svært at forklare, hvordan jeg har det med det. Men jeg er i hvert fald slet ikke nervøs for det.! Det eneste jeg går og er nervøs for er om de nu er bagud og der er meget ventetid 🙂 Der er simpelthen ikke noget mere irriterende en et venteværelse på et sygehus..! Jeg kan sagtens forstå, at der kan være noget ventetid, men hold op hvor er der ikke gjort særlig meget ud af at gøre venteværelserne bare lidt interessante! Der ligger altid bare gamle blade og folk hvisker til hinanden og er bange for at snakke. Det har jeg aldrig helt forstået.

Men tilbage på sporet. Jeg skal altså have lavet brystvorter i morgen. Brystvorter, som jeg nu ikke har haft i 3 år og 3 måneder. Og som også er noget, som jeg ikke føler, at jeg har manglet sådan helt vildt. Det passer så alligevel ikke helt, da jeg på en måde har følt mig nøgen uden dem, når vi har været ude at bade og sådan noget. Jeg tror faktisk det bliver rigtig godt i sidste ende. Det er starten på sidste etape i min rekonstruktion efter brystkræft. Når jeg har fået lavet vorterne skal jeg vente 3 måneder og derefter kan jeg få lavet farven på dem, sol simpelthen bliver tatoveret på på et sygehus. De eneste tatoveringer jeg har er 5 små sorte prikker forskellige steder på kroppen, som skulle bruges som pejlemærker under min strålebehandling. Men nu får jeg da snart et par stykker mere til samlingen 🙂

I får en Update efter min nippleoperation. Måske ikke lige i morgen, men i hvert fald en af de nærmeste dage 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dumme senfølger..!