Efter operationen

Solskin og fremgang

Hej 🙂

Jeg har haft rigtig meget tid til at skrive på bloggen den sidste uges tid, men lysten har simpelthen ikke været der. Jeg var ikke helt på toppen i sidste uge, hvilket påvirkede mit humør en hel del. Jeg følte at jeg ikke måtte eller kunne lave noget særligt. Jeg følte mig lidt ensom, fordi jeg bare sad alene hjemme det meste af tiden. At vejret heller ikke var særlig godt gjorde det heller ikke bedre. Jeg savner rigtig meget det at gå på arbejde og møde nogle mennesker i hverdagen. Jeg følte lidt, at jeg bare sad herhjemme og ventede på, at Rasmus kom hjem fra skole. Jeg havde ikke lyst og overskud til at lave noget som helst..

Men så fik Rasmus 4 fridage fra torsdag til i dag og det har hjulpet rigtig meget på mit humør! Vi har bare brugt tiden på hygge. Torsdag var vi en tur i Hvide Sande med min mormor og min moster, fredag var vi på besøg hos Rasmus’ mor til grillhygge (en barsk men rigtig god film!), lørdag blev Rasmus fejret af familien med en sejltur, picnic, restaurantbesøg samt endnu en tur i biografen og i dag søndag er det Rasmus’ 25 års fødselsdag 🙂 Det har været nogle rigtig dejlige dage, og lige hvad jeg har trængt til. Nu er jeg heller ikke så nervøs for den næste uges tid – det skal nok gå godt 🙂

1vesterhavet

Ved Vesterhavet

2fejringafrasmus

Fejring af Rasmus

Jeg har for resten slet ingen smerter mere og er af den grund også stoppet med at tage Panodiler. Det er virkelig skønt! Nu skal jeg bare passe rigtig godt på, at jeg ikke kommer til at lave noget, som jeg ikke må! Når det ikke gør ondt, så tænker man ikke over det for man får gjort noget dumt. Men det er fantastisk at kunne lave nogle flere ting igen 🙂 Nu glæder jeg mig bare helt vildt til om en uge, for så må jeg begynde at strække armen over hovedet og endnu bedre –  jeg må begynde at ligge på siden om natten! Det er virkelig anstrengende at ligge på ryggen hver nat i 4 uger!! Det bliver skønt.

I morgen skal jeg ind på AUH til en snak med en læge, som skal vurdere om det hele er klar til at påbegynde påfyldningen af saltvand. Det bliver lidt spændende. Jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at føles og hvor meget jeg kommer til at kunne mærke det – om jeg får smerter. Det kommer jeg med en opdatering på senere 🙂

Fortsat god aften!

3sommerhår

Jeg har fået sommerhår!

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Efter operationen