Svar på kontrol

Så er jeg klar! Eller er jeg?

Jeg var i går inde på hospitalet for at blive klargjort til operation – eller forberedt om man vil. Jeg skulle først snakke med en sygeplejerske, derefter en læge, så skulle der tages billeder af min overkrop, derefter skulle der tages en blodprøve og så til sidst skulle jeg snakke med narkoselægen. Jeg havde Rasmus med og vi skulle rundt på 4 forskellige afdelinger i forskellige bygninger, så der var noget af en rundtur!

Men jeg skal opereres på mandag kl. 8.30, hvilket betyder at jeg allerede skal være på hospitaler kl. 6.00 – Puha! Selve operationen tager hele 7 timer. Det var noget længere end de 4-5 timer jeg havde regner med. Jeg kommer til at vågne med et kateter (Jubii :/) samt 5-6 dræn (slanger fra såret, som opsamler væske). Jeg skal indlægges i 5-7 dage og måske lidt længere – de regner med at jeg kan komme på parienthotellet torsdag eller fredag, og så kan Rasmus bo der sammen med mig.

Jeg har i dag været ved at pakke de ting jeg skal have med på sygehuset. Det er lidt mærkeligt at pakke til en uge på et sygehus. Der plejer at være til en uge på ferie. Men ikke denne gang desværre.. Men det er lidt svært at finde ud af hvad jeg skal tage med – er dog godt klar over at jeg skal lade solcremen blive hjemme 😉

Den dumme ventetid… Jeg synes det er forfærdeligt at gå at vente til mandag. Jeg ville ønske at jeg var blevet forberedt om mandagen og så allerede skulle opereres om tirsdagen. Men sådan skulle det ikke være. Jeg skulle forberedes i går, og så skal jeg ellers gå og vente hele weekenden. Det gør det en smule svært at nyde weekenden fuldt ud.

Jeg har det lidt mærkeligt med operationen. Jeg tænker lidt, at det hele bare skal i gang, så der ikke er nogen vej tilbage. Narkoselægen sagde til mig, at det positive ved at operationen tager så lang tid er, at man som patient drømmer helt fantastisk imens.. Ved ikke lige om det beroliger mig. Men når jeg først ligger der, så kan jeg ikke fortryde 🙂

Jeg har min iPad med på hospitalet, og jeg vil opdatere bloggen når jeg føler jeg har overskuddet til det – ikke før! Så der går måske lige nogle dage inden der kommer noget nyt herinde.

–  Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Svar på kontrol