En dag med fart på :-)

Arbejde og nye venner

”Jeg skal på arbejde.”

Den sætning har jeg ikke sagt længe, men nu er det faktisk blevet en realitet. Jeg er så småt begyndt på arbejde igen. Jeg er startet i praktik på mit arbejde med 2 dage om ugen 2 timer hver dag. Tænkte selv at 4 timer om igen godt nok er meget lidt! At gå fra 37 timer ned til 4 timer virkede fuldstændig forkert i mit hoved! Men min krop er meget glad for, at det ikke er mere her i starten! Jeg havde første arbejdsdag i tirsdags, og da jeg kom hjem måtte jeg lige lægge mig lidt. Jeg kunne mærke det i benene. Da jeg arbejder i butik, skal jeg stå op stort set hele tiden. Det er alligevel mere krævende for benene end man lige regner med Men det er skønt at komme lidt i gang igen. Bare det, at komme ud blandt mennesker igen, er rigtig dejligt. Jeg har manglet det sociale i hverdagen, når jeg bare har gået hjemme. Jeg er super glad for det!!

”Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.”

Vi kan hurtigt blive enige om, at det er noget lort, at jeg fik brystkræft. Men hvor har jeg fået en hel masse nye gode venner og bekendtskaber grundet kræften. Jeg er kommet med i et fællesskab i Ungkræft Århus og Ungkræft Herning, hvor vi hygger os til forskellige arrangementer. Det er grupperne, man ikke har lyst til at være medlem af, men nu hvor man er det, er man en del af familien.  Det er super fedt, og jeg får prøvet nogle ting, som jeg ikke har prøvet før, samtidig med at vi hygger os helt vildt. Derudover har jeg gennem træningen i Sundhedshuset fået en samling super skønne veninder. Det er alle sammen folk, som selv har haft kræft og som derfor forstår mig bedre end mange andre 🙂

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En dag med fart på :-)