Afgørelsens time

Lykken er at arbejde på en onsdag

Hey hey!

Det er længe siden sidst. Men som man siger, så er intet nyt godt nyt 🙂

Jeg har det skønt. Jeg er blevet næstformand i Kræftens Bekæmpelse i Silkeborg afdelingen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet med Stafetforlivet, lyserød lørdag og hvad vi ellers finder på 🙂

Derudover er jeg også lige fra i mandags gået op i tid på mit arbejde. Jeg gik fra 12 timer over 3 dage til nu at have 20 timer over 5 dage. Da dette er den første uge, har jeg været afsted 3 dage i træk indtil videre, og jeg kan godt mærke det i kroppen! Jeg er træt når jeg kommer hjem – især mandag og tirsdag. I dag er det ikke så slemt. Det er dog lidt sjovt at tænke på, at det er første gang i over et år, at jeg har været på arbejde på en onsdag. Jeg er spændt på at se, hvor træt jeg bliver, når jeg får fri på fredag. Jeg har heldigvis ikke de helt vilde planer i weekenden. Jeg har i denne uge også fået noget mere ansvar på arbejdet. Det er mega fedt, og også en sejr for mig at se, at jeg faktisk godt kan. Havde det været for 2 måneder siden ville jeg ikke kunnet klare det grundet “kemohjerne”. Men det går rigtig godt, og jeg glemmer slet ikke så meget længere 🙂

Nu er der kun en måneds tid til min operation. Det kommet tættere og tættere på, og jeg kan godt mærke, at det fylder meget i mit hoved for tiden. Jeg har et meget ambivalent forhold til det at jeg skal opereres, for lige så meget som jeg glæder mig til at det er overstået, lige så meget frygter jeg det lidt. Jeg er ikke ligefrem vild med tanken om indlæggelse i 5-7 dage med 5 dræn og smerter samt de efterfølgende uger. Men vi har til gengæld sørget for, at jeg har noget at se frem til. Vi har nemlig bestilt sommerferie i august. Vi skal til Kreta på et All inklusive hotel i en uge. Det bliver vildt lækkert at komme på ferie sammen bare Rasmus og jeg. Grundet mine behandlinger var vi ikke afsted sidste år, hvilket vi var rigtig trætte af. Så i år tager vi revanche og får forhåbentlig en skøn ferie. Vi har været afsted på Kreta før, og jeg elsker bare den ø. Det er nu også meget rart for en gangs skyld, at vi kender til byen og stedet. Så kan vi slappe af og spise en masse lækker græsk salat 🙂

– Camilla    

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Afgørelsens time