Den trælse ventetid...

Jeg glæder mig!!

Hej 🙂

Mange har spurgt ind til mig siden mit sidste oplæg, og ja jeg var nok lidt deprimeret, da jeg skrev det. Men i dag er det en hel anden følelse, jeg har i kroppen. Det er følelsen af glæde og lykke. Jeg skal nemlig noget i næste uge, som jeg vidst ikke har fået fortalt jer om. Jeg skal på et rehabiliteringsophold på Videncenter for Rehabilitering og Palliation sammen med 19 andre kræftramte. Jeg bliver indkvarteret på hotel Nyborg Strand, hvor jeg skal bo i 5 dage fra mandag til fredag. I de 5 dage er der så “undervisning” på videncentret 1,8 km fra hotellet. Jeg har fået et program over ugen, og det bliver i hvert fald ikke afslapning! Jeg skal have blandt andet have noget om senfølger, eksistens, psykiske reaktioner, stresshåndtering, motivation, en masse motion og meget andet. Det bliver en travl uge. Men jeg glæder mig helt vildt – jeg tror det bliver virkelig godt 🙂 Jeg skal afsted sammen med 2 dejlige damer jeg kender igennem min træning i sundhedshuset. Det skal helt sikkert nok blive hyggeligt. Det betyder nok også, at der ikke rigtig kommer nogle blogindlæg fra mig i næste uge, men jeg lover at skrive hvordan det har været, når jeg lige er kommet hjem og har fået overskud til det.

Ikke nok med det, så er jeg også for alvor kommet i julestemning. Jeg glæder mig helt vildt til julen i år! Meget mere end jeg plejer 🙂 I dag har jeg pyntet op til jul og hørt julesange, så det er blevet rigtig hyggeligt i det lille hjem 🙂 Det passer også meget godt, for i morgen skal jeg til julefrokost med nogle andre dejlige brystkræftoverlevere i Århus. Det er alle sammen kvinder, jeg ikke har mødt før, men er helt sikker på at det nok skal blive vildt hyggeligt! Vi skal nok få snakket et øre af 🙂

IMG_0453

En glad julenisse

– Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den trælse ventetid...