Øv.. og så alligevel ikke :-)

En opdatering siden sidst

Hej igen 🙂

Jeg synes lige I skulle have en opdatering på, hvordan det er gået siden sidst. Min ryg havde det meget bedre dagen efter, og jeg tog på arbejde som planlagt. Det gik rigtig godt, og jeg kom også den efterfølgende dag. Jeg var endda med til Status i butikken lørdag aften, så jeg er stolt af mig selv! Men jeg var også rigtig træt i går, og har også været det i dag. Men det var dejligt at prøve, at have en uge med flere timer på arbejder. Jeg kan jo faktisk godt 🙂 Men det betyder ikke at jeg skal! Det er stadig for hårdt for kroppen at have så mange timer allerede. Det var også kun for at se, hvor meget jeg egentlig kunne holde til. I denne uge hedder det så igen 2×3 timer, som aftalt med min sagsbehandler.

Alt i alt synes jeg faktisk det går ret godt for tiden 🙂 Jeg er glad, har masser af energi, håret vokser og vokser og jeg skal på min første skiferie nogensinde lige om lidt. Det glæder jeg mig helt vildt til. Det bliver fantastisk at få lidt ferie 🙂 Vi tager til Wagrain i Østrig i uge 5. Jeg går allerede og tænker på, hvad jeg skal pakke til turen. Så bliver det spændende at se, om jeg kan finde ud af at stå på ski 🙂

– Camilla  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Øv.. og så alligevel ikke :-)