Jeg er blevet udvidet

Hvad laver jeg, når jeg er sygemeldt?

Ikke en skid. Ej, det passer selvfølgelig ikke, men nogen dage kan det godt føles sådan. Jeg nåde  at komme op på 20 timer inden jeg skulle sygemeldes igen pga. den her rekonstruktions operation. Man kunne måske tro, at nu når der er 2. gang inden for kort tid, at jeg er sygemeldt på fuldtid, så ville det være nemmere for mig at finde noget at lave. Men sådan er det ikke – tværtimod! Jeg synes det er helt vildt svært at få tiden til at gå. Det gør det også en hel del sværere, når man ikke må dyrke motion (må begynde lidt på det igen fra på mandag, jubiiii!!) og når man hele tiden skal tænke på, hvor meget man må løfte og gøre. Jeg mangler også bare rigtig meget det sociale i min hverdag, som jeg er vant til fra mit arbejde. Det betyder virkelig meget at se nogle mennesker i hverdagen. Ellers kan man altså nemt komme til at føle sig lidt alene nogle gange. Min sagsbehandler fra jobcentret ringede til mig i går. Jeg troede hun ville snakke om, at jeg skulle til at vende tilbage til mit arbejde. Jeg fortalte hende, at jeg i næste uge må begynde at tage armene over hovedet igen, men da jeg ikke lige ved hvordan det føles, så skulle det nok ikke lige være der jeg skulle begynde at starte igen. Hun blev helt chokeret i telefonen og sagde: “Nej nej nej, du skal da slet ikke starte endnu!”. Så sagde hun, at jeg altså lige skulle passe på mig selv, og i hvert fald ikke skulle starte i de første 6 uger efter operationen, da vi lige skal finde ud af hvordan det går med det hele. Det har hun selvfølgelig ret i, men jeg vil bare gerne starte en lille smule så snart jeg kan (og må). Hun ringede faktisk bare for at høre hvordan det gik efter operationen, og slet ikke for at presse mig i arbejde på nogen måde. Men det var lige et sidespring 🙂 Hvad laver jeg? Jamen jeg ser tv, går ture oppe i byen, skriver på min blog og besøger mine forældre (det er til gengæld også hyggeligt!). Jeg savner godt nok at have noget jeg skal hver dag 🙂 Men noget der hjælper på det er det skønne vejr det har været den sidste uges tid samt viden om, at det ikke er 7 måneder jeg skal være sygemeldt som det var sidst, men måske 6-8 uger i alt. Og på mandag er der gået 4 🙂 Jeg går til banko hver mandag aften. Det lyder måske super kedeligt og pensionist agtigt, men det er faktisk noget jeg glæder mig til at komme til hver uge. Det er sammen med min bedste veninde fra folkeskolen samt hendes mor og moster. Og så er Rasmus også med en gang imellem 🙂 Vi har det bare sjovt sammen! Tak fordi I ville have mig med til at starte med ♥

13226901_10154292924100649_5740597431588328278_n  – Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er blevet udvidet