En livstruende sygdom

Så er det på mandag det sker!

I overmorgen kører toget igen med hospitalstøj, narkose og efterfølgende ømhed. Jeg skal under kniven endnu engang, for at få tilrettet brysterne. Jeg skal have flyttet mere fedt fra maven op i brysterne. Det er sådan, at når man får flyttet fedt til andre steder på kroppen, så vil noget at det forsvinde ud i kroppen og det skete også for mig. Da jeg vågnede efter sidste operation var resultatet vildt flot, men fedtet begynde efterhånden at forsvinde mere og mere i det ene bryst, så nu er de slet ikke ens mere.. Problemet er på den side, hvor jeg i tidernes morgen fik fjernet hele brystet har et stort ar efter det. Det ar er meget stramt, og det er det de skal forsøge at få noget fylde ind under. Jeg skal prøve at forklare.. Mit gamle stramme ar sidder ovenover brystet i højre side faktisk i højde med, at det passer med min armhule. Det er formet som en bue, som går fra armhulen til midt på brystet/kavalergangen, så det indkranser lidt mit implantat. Men fordi det ar er meget stramt, så er jeg helt flad ovenover implantatet/arret og så buler implantatet ud som en bold under arret. Det er altså det, som de skal forsøge at ændre på, så det kommer til at se noget mere naturligt ud, og så brysterne kommer til at være så ens som muligt. Det andet bryst er nemlig blevet rigtig fint, men der har jeg heller ikke et ar, som generer..

Selve operationen kommer til at foregå på den måde, at jeg får lavet en fedtsugning, som når man serdet på tv. Derefter bliver fedtet renset og sprøjtet ind under arret og hvor der ellers er behov for det. Efter operationen kommer jeg til at have flest smerter i maven, hvor fedtet er taget fra. De går ligesom ind fra hver side at maven med sådan et langt spyd-agtigt, som man bruger til at løsne fedtet, ja som skrevet ovenover, så er det ligesom når man ser det i tv. Ikke særlig lækkert.. De laver små hudafskrabninger på indersiden af huden, og det er det, som giver en del smerter. Jeg kommer nok ikke til at mærke så meget til det i brysterne, da jeg heller ikke endnu har så meget følelse i dem. I tiden efter operationen skal jeg gå med shapewear, som strammer på maven, for at den ikke skal blive ujævn, og altså for at det hele bliver holdt på plads. Det skal jeg have på i et stykke tid. Derudover må jeg ikke løfte for meget, og jeg må på ingen måde få tryk ind på brystet, da fedtet gerne skal blive siddende! 🙂

Jeg er efterhånden blevet opereret en del gange nu – desværre – men det er aldrig noget jeg vænner mig til. I denne uge op til operationen har jeg haft det meget blandet med det. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet bagefter, men jeg har på ingen måde lyst til at skulle ind og opereres samt den efterfølgende uge med smerter.. Det er lidt svært for mig at forklare, hvad der køre inde i mit hoved, men det handler om, at jeg har det rigtig godt for tiden både fysisk og psykisk. Det går rigtig godt med arbejde, træning og alting, og derfor har jeg haft det rigtig dårligt med, at skulle nedlægges og være hjemme hele næste uge. Jeg tror det handler lidt om, at jeg kommer til at føle mig som ‘den syge’ igen, hvilket jeg godt ved, at jeg ikke er. Det er bare de tanker jeg selv har. Jeg er så utrolig dårlig til at ligge hjemme og ikke rigtig må noget. Det er ganske enkelt bare kedeligt! Det gode ved det denne gang er, at Rasmus sidder og skriver eksamensopgave og han er derfor hjemme hele ugen sammen med mig 🙂 Så må vi se, om vi ikke kan finde noget tid til at hygge med et spil kort eller et eller andet! Men det er altså på mandag det sker.

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En livstruende sygdom