What a night!

Hvad sker der med mit øje?

Jeg har den sidste uges tid haft lidt problemer med mine øjne, især det venstre! Det er rødt og rigtig irriteret. Det klør og svier helt vildt. Jeg bruger ikke kontaktlinser, så det er ikke det der genere.. Jeg plejer heller ikke at være allergisk overfor noget.. Men det kan man selvfølgelig godt blive.. Det var værst i fredags, men så klog som jeg er, så tænkte jeg at jeg da ikke behøvede at ringe til min læge, fordi jeg jo allerede har en tid på onsdag og så kunne han se på det der. Okay, det fortrød jeg så fredag aften, hvor det blev rigtig træls! Rasmus hjalp mig med at skylle det i saltvand, hvilket sved og gjorde vildt ondt!! Og så er det i det heletaget meget ubehageligt at få noget ind i øjnene, når man slet ikke er vant til det! Jeg kunne slet ikke styre mit øje, da det kæmpede helt vildt imod. Det resulterede så i at Rasmus havde svært ved at ramme ind i mit øje, og jeg fik linsevæsken i munden – ad! Men det lykkedes til sidst og da svien var gået væk hjalp der faktisk rigtig godt. Indtil næste morgen, hvor det var lige så irriteret igen..

Jeg tænker lidt at det nok muligvis er fordi jeg har tørre øjne.. Men jeg må få lægen til at kigge på det på onsdag, hvor jeg alligevel skal derind til en snak om diætist.

 

image

Jeg vil gerne undskylde for det super uskarpe billede, men det er faktisk rigtig svært at tage et billede at sig eget øje! Især når øjet helst ikke vil være åbent i for lang tid af gangen..

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

What a night!