En livsbekræftende eftermiddag

What a night!

Rasmus og jeg var til svendegilde ved vores fælles bedste veninde i går. En veninde jeg har kendt siden 1. klasse i folkeskolen. Det var en skøn aften med en masse mad, hygge og fantastisk selskab! Der kom også en hel del alkohol indenbords (hun havde trods alt købt 8 flasker shots), og vi endte da også med at tage i byen. Det var super sjovt! Vi kan slet ikke huske, hvornår vi sidst har været i byen Rasmus og jeg. Eller bare hvornår vi sidst har været så fulde.. 🙂 Det var super fedt bare at kunne feste og have det sjovt – det var lige som før jeg fik kræft! Når jeg kommer ud i en større forsamling af mennesker, som ved at jeg har haft kræft, så synes jeg nogle gange, at det er det eneste folk kan snakke om. Jeg har heller ikke noget imod at snakke om det, men jeg vil ikke have at folk skal have ondt af mig og behandle mig som om jeg stadig var syg. Men sådan var det bestemt ikke i går – vi havde det bare rigtig skægt. Klokken blev 5 inden vi kom i seng – det er sådan ca. der jeg plejer at stå op i hverdagene!

Men som altid, så er meget alkohol lig med tømmermænd! Jeg tror ikke jeg har drukket mig sådan rigtig fuld siden oktober sidste år, så jeg havde forventet at jeg ville få rigtig slemme tømmermænd i dag. Men jeg blev positivt overrasket! Jeg har faktisk slet ikke haft det så skidt 🙂 Men okay.. Det første vi gjorde, da vi stod op var at hente mad på grillen og chips og cola i Fakta. Det ultimative tømmermænds-kit! Så har dagen ellers stået på film, afslapning og pudekamp 😀

tømmermændskit  – Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En livsbekræftende eftermiddag