En tur på afdeling 19z

Store bryster, tid til operation og bryllup

Ja, det er hvad jeg synes jeg har lige nu.

Jeg fik i tirsdags sprøjtet de allersidste 50 ml. ind i det højre bryst. Det venstre blev færdiggjort i forrige uge, som beskrevet her.

Det betyder, at mine bryster nu er meget hårde og det føles som to store bolde. Siden da, har jeg indimellem haft nogle trælse jag ind i siden af brysterne, men det er meget normalt. Det er jo helt unaturligt at tvinge huden til at udvide sig på den måde! Men det bliver bedre med tiden. Og så skulle det gerne blive meget bedre, når jeg får de almindelige silikoneimplantater sat ind.

En operation, som jeg nu ENDELIG har fået en tid til. En tid, der hedder d. 20. februar 2017. Det er noget længere ude i fremtiden, end jeg lige havde regnet med. Jeg blev faktisk ret chokeret, da jeg lige så det første gang. Men når jeg tænker over det, så er det nok fint nok. Så er jeg da fri for at skulle ind på AUH i et halvt års tid. Så føler jeg mig lidt mere fri 🙂 Nu har jeg i hvert fald noget at forholde mig til og planlægge ud fra 🙂

Dejligste Rasmus og jeg har nemlig planlagt, at vi skal giftes til juni næste år! Han friede jo til mig under min sidste kemo, hvilket der kan læses om her. Det var en dag jeg aldrig glemmer! Nu har vi så endelig fundet en dato, som hedder d. 3. juni 2017. Vi har endda allerede sendt invitationerne ud. Det bliver bare SÅ spændende altså! Jeg glæder mig helt vildt 🙂

store bryster indlæg

– Camilla

2 kommentarer

 • Henriette

  Hej, nu kender jeg dig ikke lige, men faldt over dit opslag, og så tænkte jeg at jeg lige ville tillade mig at give dig et tip med på vejen. 🙂
  TIP: Spørg om ikke du må blive tatoveret hos tatovøren i Ålborg i stedet. (I Århus er det en sygeplejerske der tatoverer)
  Jeg er selv opereret i Århus, men havde hørt om tatovøren i Ålborg på cancerforum. Derfor spurgte jeg Thomas i Århus, om det var en mulighed at blive tatoveret der i stedet. Han henviste mig bare derop efter min rekonstruktion af brystvorterne, og det var ikke noget problem overhovedet. Jeg skulle bare ringe til Århus når jeg var færdig, så jeg kunne komme til afsluttende kontrol samt foto af det færdige resultat (skal jeg nu på torsdag)
  Jeg var i Ålborg til tatovering første gang i oktober 15 og til optegning her i marts. Er super tilfreds. Den eneste grund til jeg var der anden gang var fordi jeg synes de var en tand for små. Det gør en KÆMPE forskel når først der er vorter igen, og farven er altså prikken over i’et. Det er ventetiden værd, selvom jeg faktisk ikke synes den var så slem. Sidste operation var i februar 15, så jeg ventede kun i 8 mdr. (Ja, det lyder af meget for andre… Men på nuværende tidspunkt er du nok også ved at være vant til lange ventetider – og du skal alligevel vente minimum 3 mdr efter brystvorteoperationen, så reelt er det jo kun 5 mdr. 😉 🙂 Hihi)
  Ønsker dig alt det bedste herfra 🙂
  -Henriette-

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette.
   Tusind tak for din besked 🙂
   Jeg skal da lige huske det med Ålborg! Jeg havde egentlig troet at ventetiden ville være noget længere, men det er selvfølgelig også forskelligt. Men hvor er det dejligt at høre, at dit er blevet rigtig flot! Jeg glæder mig til at få det lavet 🙂
   Mvh Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En tur på afdeling 19z