Hvad skal jeg gøre?! ...

Min beslutning

Jeg fik mange forskellige meninger/forslag/ideer til hvad jeg skulle gøre efter mit sidste blogindlæg, som handlede om, om jeg skulle få lavet brystvorter eller ej, samt hvordan det skulle laves. Men nu har jeg taget en beslutning! Hvilket kommentarerne nok også har hjulpet mig med 😉

Jeg har besluttet at holde fast i planen om at få lavet selve brystvorterne her d. 30. Maj på Plastikkirurgisk. Derefter skal der tatoveres farve på, hvilket jeg jo først har en tid til i 2021 (Crazy?!). Men jeg har snakket med patientkontoret, som har fortalt mig, at jeg kan gøre brug af et privathospital, som de samarbejder med, nu når de ikke kan tilbyde en tid inden for 30 dage. Så 3 måneder efter min nipple operation skal jeg ringe og få en tid hos dem til tatovering. Det gør ventetiden meget kortere og derved også mig rekonstruktion efter kræft betydelig kortere! Jeg glæder mig sådan til at være HELT ovre det, så jeg kan lægge alt det her kræft halløj sådan rigtig bag mig 🙂 Selvfølgelig vil det være noget, som altid sidder bagerst inde i mit hoved, men alle de her sygehusbesøg mm. gør bare at jeg hele tiden hænger fast i det og hele tiden bliver mindet om det. Og det er altså ikke kun mig, men også min mand og min familie, jeg tænker på her.

Om halvanden måned er min mand færdiguddannet fysioterapeut, og det er så sejt! Jeg fik konstateret kræft 2 uger efter han var startet på studiet, så det har været sindssygt hårdt for ham både at have sit studie og så mig med kræft derhjemme. Han har klaret alle eksamener SÅ flot og jeg er så vildt stolt af ham! 🙂 Du er for vild skat <3

Kan I alle have en fantastisk sommer-agtig dag i det fantastiske vejr!

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg gøre?! ...