Opereres i morgen..

I feel so sexy…

Hej 🙂

Nu er der gået en uge siden min brystvorte operation og hold op, hvor er det besværligt at få plastret til at blive ved med at holde tæt i den varme!

Allerede 2 dage efter operationen måtte jeg få Rasmus til at skifte plastret på det ene bryst, da det var blevet helt gennemblødt efter en tur i bad. Det skulle kunne holde tæt, men det kunne det altså ikke.

Jeg fik nok noget der minder om en meter af sådan noget film med hjem, som jeg kunne lappe det med, når plastret gik løs i kanterne, men det havde jeg allerede brugt det hele af i mandags, altså under en uge efter operationen. Så jeg gik lidt i panik, fordi plasteret blev ved med at gå løst pga sved i denne sommervarme! Derfor ringede jeg ind på hospitalet for at høre, hvad jeg skulle gøre. Sygeplejersken sagde til mig, at jeg måtte lappe det med hvad end jeg nu lige havde.. Så nu har jeg lappet det med englehud, hvilket heldigvis virker ret godt.

Men okay, det er virkelig også svært, når man får af vide, at man ikke må svede i 4 uger..! Og så med disse enorme bandager og i noget der minder om 30 graders varme..! Hele brystet er pakket ind på begge sider..

Men det går rigtig godt. Jeg har ingen smerter, og jeg glæder mig bare til at se, hvordan det ser ud, når jeg skal have fjernet bandagen og stingene på onsdag 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opereres i morgen..