Svar på den genetiske test

Fit for fight

Silkeborg kommune har et træningstilbud til kræftramte i kommunen. Det består af en samtale med en fysioterapeut, som så laver et personligt træningsprogram til én, og så er der ellers træning 2 gange om ugen. Det var jeg til for første gang i går og det var dejligt, endnu engang at møde andre mennesker i en lignende situation som jeg selv. Jeg snakkede endda med en dame, som var i samme forløb som jeg, og som var lige lagt i efterbehandlingen som jeg. Det var i det hele taget skønt at møde de andre fightere, som har en lige så dårlig kondi som jeg selv pga. kemoen.

Vi var 9 mennesker til træningen i går. Det startede med en fælles opvarmning og derefter gennemgik man sit eget program på træningsmaskinerne. Selve træningen varede en time og derefter var der mindfulness. Det er virkelig svært!! Tror det er svært for alle mennesker, om man har kræft eller ej. Mindfulness er, hvor man lægger sig på gulvet med lukkede øjne og så handler det om, at være opmærksom på bestemte steder på kroppen. Det kan eks. være at man skal være opmærksom på sin hæl – hvordan den støder mod madrassen og hvordan varmen strømmer til din osv. Det er rigtig svært at holde tankerne på det enkelte sted på kroppen. Mine tanker fløj rundt, og jeg tænkte på ting jeg lige skulle huske osv. Det tog en time og jeg følte mig som et helt nyt menneske! Det var utrolig afslappende, og jeg gik derfra med hel ny energi  🙂  Havde aldrig tænkt, at det var noget jeg skulle prøve, men nu hvor jeg har, så vil jeg gerne anbefale det til andre.

Men men men.. Der er også sket noget andet siden sidst. Min kemo er endnu en gang blevet udskudt..! Denne gang til fredag d. 8. maj = min kærestes fødselsdag. Det var ikke lige sådan jeg havde forestillet mig, at denne dag skulle tilbringes, men så holder vi den en anden dag.. Det er simpelthen igen fordi mine hvide blodlegemer er for lave. Det lyder mærkeligt, når jeg blev sat ned i dosis sidste gang af netop den grund. Men det betyder bare, at min krop reagerer rigtig godt på behandlingen – faktisk fór godt!! Jeg ved så bare ikke, hvad de vil gøre ved det næste gang, det får jeg først af vide på dagen.

Men jeg har det godt. Rigtig godt faktisk! Slangen i armen generer mig en smule, men det er ingenting!

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Svar på den genetiske test