Håret falder af!!

Skaldepande 

Så kom dagen, hvor håret skulle klippes helt af. Jeg valgte at blive korthåret for nogle uger siden for at gøre det lidt nemmere at blive skaldet. Så var der ligesom ikke så meget, der skulle klippes af. Jeg havde en tid hos frisøren kl 12.30. På vejen derop gik der mange tanker og følelser gennem mit hoved. På den ene side havde jeg faktisk glædet mig til at der var væk, men havde samtidig også lyst til bare at vende om og gå hjem igen. Men det ville heller ikke nytte noget, for så ville det bare falde af af sig selv i store totter, og det er jeg sikker på, at min psyke ikke ville kunne holde til. Så af skulle det!!

Og det kom det så   🙂

Jeg blev meget positivt overrasket over at se, hvordan det så ud. Synes faktisk det ser meget cool ud. Men det er en mærkelig følelse at være skaldet. Det er køligt! Men fordi jeg var korthåret i forvejen, så tænker jeg slet ikke over, at jeg ikke har hår på hovedet! Den første der så mit skaldede hoved var min skønne veninde gennem 16 år Christina. Hun synes det så rigtig fint ud ligesom jeg selv. Men jeg var en del mere spændt på at vise det til Rasmus. Den anden dag jokede jeg med, at vi når jeg blev skaldet kunne tage snapchat billeder at toppen af mit hoved, og så tegne ansigter på det. Så noget af det første Rasmus sagde, da han så det var, om vi skulle i gang med at tegne 😀 Men det skal vi først, når de små stubbe er faldet af, for så er hovedet helt glat! Men det at han kunne joke lidt med det, var jeg rigtig glad for. Han synes også, at det var rigtig fint. Vi snakkede også om alle de fordele, der er ved at være skaldet. Han får ikke mit hår i hovedet længere, når vi ligger i sofaen og ser tv sammen. Det er meget nemmere og en hel del hurtigere at gå i bad og gøre mig klar om morgenen! Det er også meget billigere at være skaldet, da jeg hverken skal bruge shampoo, balsam eller andre hårprodukter 😀

I går aftes var jeg til et arrangement med “Ung kræft”, som er en del af kræftens bekæmpelse. Det er en gruppe for unge mennesker mellem 15 og 39 år, som alle enten har eller har haft kræft. Det var en rigtig hyggelig aften med fællesspisning, filmhygge og en masse nye bekendtskaber! Det var fedt at møde andre unge mennesker, som kunne lægge genkende til, hvordan jeg har det. Jeg fik en masse godt råd fra de andre og der var bare en rigtig god stemning! De arrangere løbende arrangementer i Herning og Århus, så det skal jeg helt sikkert til igen. Det er skønt at møde en masse mennesker, så man ikke føler sig så alene. Hvis man skulle have lyst til at støtte ung kræft, kan man gøre det ved at købe muleposer eller t-shirts på kræftens bekæmpelses hjemmeside eller via dette link: http://webshop.cancer.dk/nyeste-produkter/1545/du-er-ikke-alene-mulepose

Jeg kan i hvert fald garantere for, at det gør en forskel!   🙂

– Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Håret falder af!!