I feel so sexy...

Brystvorter alle vegne

Som jeg også tidligere har skrevet om, så har jeg fået lavet brystvorter (!) og hold op en forskel det gør! Det er helt vildt. Jeg overvejede meget længe om jeg skulle lade være med at få dem lavet og så i stedet få dem 3D tatoveret, så jeg undgik at få selve “dutten”. Men jeg er så enormt glad for at jeg alligevel valgte at få det lavet, for det fuldender ligesom det hele. Man lægger ikke så meget mærke til arene over det hele længere – det synes jeg i hvert fald ikke selv. Amen jeg synes bare det er blevet så flot! Men jeg må sige, at det er mærkeligt at have 2 brystvorter, som man slet ikke har nogen følelse i, som i overhovedet ikke!.. Det er bare 2 dutter, som sidder midt i det hele. Det er lidt sjovt 🙂

Men altså, nu er jeg snart klar til at få sat det allersidste punktum i hele det her kræft halløj, som jeg har været igennem siden februar 2015. Jeg skal til kontrol med mine brystvorter her i september, og derefter er jeg ellers klar til at få tatoveret farven på! Det allersidste step overhovedet! Jeg har fået en tid til tatovering af vorterne i 2021. Det gider jeg dog ikke vente på, så jeg får det lavet på et privathospital, når jeg er klar til det. Det er noget jeg bare skal ringe til patientkontoret og få ordnet, så snart hospitalet siger go’ for det. Det er SÅ fedt at være nået så langt nu! Jeg synes det er helt vildt, at det skal tage så mange år at komme igennem sådan noget skidt. Ja, det er rekonstruktionen, som har taget længst tid, men det er også klart det, som giver livskvaliteten tilbage. Jeg er i hvert fald rigtig glad.

Dog er jeg efter alt det her blevet meget dårligere til varme! Jeg kommer til at svede af ingenting. Jeg har aldrig været vanvittig god til varme og sol, men det er som om alt det her har gjort det noget værre! Det har muligvis også noget med mine antihormonpiller at gøre.. Men puha, jeg skifter tøj flere gange om dagen her i sommeren..! Nu er det så også en ekstrem varm sommer vi har i år, så jeg er nok ikke helt den eneste 😉

I får lige et billede med fra da jeg var i behandling. Det var den eneste dag jeg gik udenfor uden min hue på hovedet! Men igen, det var simpelthen for varmt 🙂

 

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I feel so sexy...