Min beslutning

Dumme senfølger..!

Åh.. Der bliver bare ved med at være ting :-/

Jeg har aldrig haft en helt fantastisk kropsholdning, men efter hele det her kræftforløb er det bare blevet værre. Jeg har gået og ‘gemt’ mig lidt og derved trukket skulderne fremad, hvilket gør at jeg i dag har rigtig svært ved at få rettet mig selv op igen. Efter diverse operationer og strålebehandlinger er min hud foran ved brystet blevet meget stramt, hvilket også trækker mig fremad. Det gør, at jeg næsten hver dag får skulder- og nakkesmerter, som også går op i mit hoved og jævnligt giver mig spændingshovedpine. Det er mega frustrerende, at jeg flere gange om ugen skal have det sådan. Jeg forsøger at få trænet, men jeg kommer ærligtalt ikke i fitness så ofte, som jeg gerne vil. Jeg ved god godt, at det vil kunne hjælpe mig rigtig meget..! Jeg har et arbejde, hvor der næsten altid er run på, så jeg glemmer også der at trække skulderne tilbage.. Jeg overvejer at tage til fysioterapeut, men jeg ved også at det er en længere process at få rettet mig op. Jeg har en mand, som bliver fysioterapeut i næste uge, men vi er begge enige om, at jeg ikke skal være hans patient. Han vil gerne hjælpe mig med det en gang imellem, men nogen gange har jeg så ondt, at jeg bliver ked af det, når han trykker de rigtige steder, hvilket han jo ikke kan lide. Det skal derfor være en fysioterapeut, som jeg ikke kender, hvis det er 🙂 Men lige nu er overvejelserne om jeg skal se om jeg ikke nok kan komme i fitness 2-3 gange om ugen (undskyldninger er der nok af) og om jeg samtidig skal opsøge en fysioterapeut med mine problemer..

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min beslutning