En tidlig julegave!

På Skejby igen igen

Jeg har i dag været på Skejby sygehus og hold nu op, hvor synes jeg det er svært at finde rundt derude!! Det er jo til at blive skør af.. nå men jeg skulle derind i dag fordi jeg skulle til min årlige kontrol af mit underliv. Det er noget jeg skal hvert år, da jeg har en lidt forhøjet risiko for at få æggestokkræft pga. brca genet.. De bruger simpelthen en ultralydsscanner, for at se om alt ser normalt ud 🙂

Og det gjorde det heldigvis! Man er altid lidt nervøs når man skal ind til kontrol hvad end det så er for en kontrol. Jeg går jo også til kontrol i Herning 1 gang om året, men det er mere for at høre hvordan jeg har det og så får jeg nye piller med hjem. Men i dag fik det altså rigtig fint. Jeg arbejder rigtig meget for tiden, hvilket jeg kan mærke på min træthed om aftenen.. men det skulle gerne blive bedre i næste uge.. 🙂 Rigtig god weekend – Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En tidlig julegave!