Store bryster, tid til operation og bryllup

Kontrol på onkologisk

Jeg var i sidste uge til halvårskontrol på onkologisk afdeling i Herning. Jeg havde Rasmus og Min kære mormor med.

De har været med nogle gange, så de ved næsten lige så meget som mig. Derfor er det også rigtig dejligt at have dem med.

Men det var en lidt sjov kontrol, altså den var meget kort. Da jeg jo har fået expanderproteser i begge bryster, så kunne lægen jo ikke mærke, om alt føles normalt på brysterne, for det gør det ad gode grunde ikke 🙂

Han ville bare gerne se, om det hele så normalt ud (hvilket det heldigvis gjorde) og spurte så ellers, om jeg havde det godt. Og jeg har det virkelig godt for tiden! Det hele går bare rigtig fint.

Da han spurgte om bivirkninger ved mine Tamoxifen (antiøstrogenpiller) havde jeg dog en “lille” ting, som gik mig lidt på. Og stadig gør det lidt. Vægtøgning.. som jeg har skrevet om tidligere, så har jeg taget ca. 5 kg på siden jeg startede på pillerne i august sidste år. 5 kg, som sidder lige midt på maven. Det er noget jeg har været rigtig ked af, og som har generet mig rigtig meget. Det fortalte jeg lægen, for at høre, om der var noget jeg eller de kunne gøre. Men det er der desværre ikke… jeg fik af vide, at det er helt normalt – at de fleste på Tamoxifen tager på i starten. Han sagde dog også, at jeg ikke skal være bange for at blive ved med at tage på – det er altså kun i starten. Men jeg skulle heller ikke forvente at tabe kiloene igen før jeg stopper på pillerne (måske om 10 år eller måske først når jeg bliver 50). Men både Rasmus og min mormor mente altså heller ikke at jeg har taget mere på det sidste stykke tid, og efter nogle dage med lidt betænkningstid, så tror jeg faktisk de har ret. Der var egentlig også på en måde rart nok at vide, at sådan er det bare.

Efter kontrollen tog vi alle 3 på Bones og spiste frokost. Det var bare rigtig hyggeligt. Det er blevet en ret skøn tradition at spise frokost sammen efter mine kontroller 🙂

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Store bryster, tid til operation og bryllup