Positive minder med kræft

En livsbekræftende eftermiddag

Rasmus og jeg var en tur forbi Stafet for Livet i Silkeborg. Det er et fantastisk arrangement, som bliver holdt i rigtig mange byer henover foråret/sommeren, og har man ikke været med skulle man tage at prøve det. Det er et helt døgn til fordel for kræftens bekæmpelse. Det er livsbekræftende at være sammen med så mange fightere og folk som bare gerne vil støtte formålet. Jeg synes det var super sjovt at være med i dag og se, hvordan det er gået nogle af dem, som jeg mødte til arrangementet sidste år, hvor jeg selv var i kemobehandling. Hvor er der sket meget siden, når man lige tænker over det!

stafet for livet 1

 

stafet for livet 2

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Positive minder med kræft