Jeg er frustreret! :-(

Thumbs down…

13414487_10154377876485649_1786540018_n

Flad hår og thumbs down.. Det er mig i dag. Jeg har nu ikke været på arbejde i 2 dage.. Hvorfor?? Fordi jeg siden i fredags, hvor jeg fik saltvand i brysterne, har haft rigtig ondt.. Om natten og hver morgen når jeg vågner, så har jeg rigtig ondt i brysterne. Eller det er faktisk nærmere inde bagved brysterne, som om de trykker på ribbenene. Jeg kan ikke længere lægge på siden og sove, da det gør rigtig ondt, men det gør også av når jeg ligger på ryggen.. Men det er værst om morgenen. Men det er som om at det bliver bedre i løbet af dagen, men så vender det bare stærkt tilbage igen om natten. Så det må jo være fordi jeg ligger ned, hvilket også giver god nok mening i forhold til ribbenene.

Det er super træls, da det er gået så fint de andre gange med saltvand. Jeg var slet ikke lige forberedt på, at det kunne komme til at gøre ondt, jo mere der kom i. Jeg var godt klar over at det ville stramme, men ligefrem at det ville gøre ondt vidste jeg ikke. Det kørte ellers lige så godt på arbejde 🙂 Men det skal det selvfølgelig nok komme til at gøre igen inden så længe, jeg regner ikke med at jeg bliver ved med at have ondt! Men den næste tid til saltvand er skræmmende tæt på, da det allerede er på torsdag.. Er meget spændt på om de overhovedet vil fylde noget i, når jeg har haft så ondt.. Jeg synes heller ikke umiddelbart at det virker til at der er så meget plads derinde lige pt. Brysterne er lidt ligesom 2 bolde – de føles meget hårde og det er som om huden ikke rigtig har udvidet sig nok siden sidste gang. Så nu må vi se. Det ville helt ærligt ikke gøre mig noget, hvis de lige springer over en gang! 🙂

Btw så har jeg fået en tid til samtale med min læge i næste uge angående en diætisk, grundet det jeg skrev om den anden dag her 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er frustreret! :-(