BRYSTER!

Jeg er frustreret! :-(

Jeg er lidt frustreret for tiden. Det går mig faktisk meget på. Det er noget jeg aldrig har prøvet før, og det er bare helt vildt irriterende altså..

Jeg har taget 5 kg på siden jeg startede på kemobehandling for 1 år og 3 måneder siden. Men værst er det blevet med vægten efter jeg får tamoxifen (antihormonpiller) hver eneste dag. Jeg har fået en ordentlig delle på maven. Før jeg fik kræft kunne jeg spise alt uden at tage på og jeg var glad for min krop. Nu har jeg taget lynhurtigt på og har fået strækmærker på mine lår og baller, hvilket jeg er rigtig ked af. Jeg ved godt at 5 kg måske ikke lyder helt vildt for nogle, men når det meste af det sætter sig lige midt på maven, så er det virkelig ikke sjovt. Førhen var jeg rigtig glad for at gå med sommerkjoler, men nu føler jeg at jeg ligner en der er tidlig i sin graviditet, når jeg tager en kjole på. Ja, det lyder voldsomt, men sådan har jeg det altså.

Og så er der den der kondi.. Jeg synes virkelig jeg træner og løber og går lange ture, men min kondi forbliver lige så dårlig, som den er blevet af al den behandling jeg har fået. Men hvorfor bliver det ikke bedre?! Jeg føler virkelig at jeg prøver alt, og jeg træner virkelig igennem, når vi er oppe i fitnesscentret (jeg har jo min helt egen personlige træner ♥) men lige lidt hjælper det. Det synes jeg virkelig er rigtig svært! Jeg kan ikke forstå at det skal blive ved med at være hårdt at løbe op ad trapperne på mit arbejde.. Men der skal bare næsten ingenting til før at mine ben syrer helt til! Altså jeg føler mig virkelig virkelig gammel lige pludselig.. Jeg ved godt, at min krop har været rigtig meget igennem, men helt ærligt altså.. ! Det er bare så frustrerende.. Jeg bliver bare meget mere træt, når jeg træner.. og så skal jeg lige på arbejde.. og så bliver jeg endnu mere træt.. åh! Men jeg har fået af vide, at det bliver bedre og det tror og håber jeg så på. For jeg vil så gerne have en god kondi og smide nogle af kiloene igen. For jeg skal trods alt tage tamoxifen i mindst 10 år, så det duer altså ikke hvis jeg bare bliver ved med at tage på.

Jeg tænker også rigtig meget på hvad jeg spiser herhjemme, og sørger for at have madpakke med på arbejde hver dag og så videre og så videre.. Men det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad man skal spise og hvad man ikke skal. Jeg ved selvfølgelig godt, at man ikke skal æde sig mæt i slik hver dag, og det gør jeg bestemt heller ikke, men nogle madvarer er bare ikke så sunde, som man tror. Derudover er der også nogle ting, som man ikke skal spise for meget af, hvis man, som mig, har haft hormonfølsom brystkræft. Det er ting som eks. sojaprodukter, bønner og kikærter. Men jeg har fået af vide, at jeg muligvis kan blive henvist til en diætist, hvis jeg tager en snak med min læge. Det kunne måske være en rigtig god ide, så jeg præcist kan få af vide, hvad det er jeg skal spise og hvad jeg ikke skal. Så jeg tror jeg skal have ringet til min læge her en af de nærmeste dage, og så håber jeg det er muligt! 🙂

– Camilla 

lunden

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BRYSTER!