4 uger henne

Kræftens Bekæmpelse

Som skrevet for nogle måneder siden, så er jeg jo blevet næstformand i Kræftens Bekæmpelse i Silkeborg. Det gav mig en invitation til Kræftens Bekæmpelses Repræsentantskabsmøde i Kolding i sidste weekend. Jeg fik tilsendt programmet nogle uger før, og jeg må indrømme, at jeg ikke have særlig store forventninger til det. Jeg havde jo aldrig været med før, men jeg synes der var så mange ting på programmet at det var lidt svært for mig at overskue. Men det var simpelthen sådan nogle gode dage. Der var 482 (tror jeg det var) deltagere og vi blev allesammen indkvarteret på hoteller i Kolding. Jeg var så heldig at komme til at bo på Comwell, hvor mødet også skulle foregå.

Der var arrangeret en såkaldt Markedsplads, hvor de forskellige temaer/kampagner stod med hver deres stand. Der var eks. støt brysterne, fuld af liv, de 7 tegn, solkampagnen osv. Det var rigtig spændende at gå og høre om deres arbejde, samt få en masse materialer med hjem, så vi kan arbejde videre med det i lokalafdelingen.

Det var 2 dage med en hel masse ny viden, hyggeligt samvær med en hel masse mennesker, dejlig mad samt underholdning. Jeg kom hjem med en masse ny energi til arbejdet i lokalafdelingen, men hold op hvor var jeg også træt! Jeg faldt i søvn og sov i næsten 3 timer da jeg kom hjem – og jeg var stadig træt om mandagen. Men det var ikke noget jeg ville have undværet. Det var et fantastisk arrangement og jeg glæder mig til næste år.

kræftens bekæmpelse

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

4 uger henne