Der sker for mange fejl på sygehusene

Jeg er blevet udvidet

Eller ekspanderet, som de kaldet det 🙂

Som jeg skrev for nogle dage siden, så skulle jeg i mandags ind og snakke med en læge. Han skulle vurdere om mine bryster var klar til at blive ekspanderet. Det hele så rigtig fint ud, og han satte et forløb i gang. Jeg skulle ind i et andet rum med en sygeplejerske. Det var hende, som skulle sprøjte saltvandet ind i proteserne. Det skulle gøres med en form for kanyle. For at ramme rigtigt havde hun en plastikdims med en magnet på, som skulle ramme en metaldåse, som sidder inde i protesen – så lavede hun en cirkel på mig med en kuglepen. Herefter kunne hun stille nålen ind. Jeg er ikke så glad for nåle, så jeg var ret nervøs for det hele. Men jeg kunne slet ikke mærke det overhovedet! Har aldrig prøvet at blive stikket i uden at kunne mærke noget. Så begyndte påfyldningen af saltvand. Det var lidt sjovt at se – lidt som en ballon der blev pustet op. Man kunne virkelig se brystet vokse. Rasmus sammenlignede det lidt med en cykelpumpe 🙂 Jeg fik 50 ml i mit venstre bryst og 40 ml i mit højre, så der i alt nu er 250 ml i venstre og 140 ml i højre. Jeg fik af vide at jeg godt kunne opleve nogle stramninger og ømhed de efterfølgende dage, men jeg har ikke haft nogle gener indtil videre. Nu tror jeg heller ikke der kommer noget. Næste gang er torsdag i næste uge, så det bliver spændende! Det er lækkert nok at få noget fylde på 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Der sker for mange fejl på sygehusene