Svaret på dagens skanning

Har været til endnu en skanning

Denne gang var det en skanning af mit bryst samt der hvor min bryst er fjernet. Det skulle gøres i forbindelse med min operation på mandag. Det er for at sikre sig, at der ikke er noget kræft i brystet inden de skal ind og operere i det. Det skulle foregå på AUH på Tage-Hansensgade tidligere i dag. Jeg havde taget Rasmus med derind, da det altid er rart at have en anden med til sådanne ting. Vi var derude i alt for god tid, og jeg ventede omkring 40 minutter på at komme til. Men så var det godt, at de havde sjove fisk i et akvarium venteværelset, som man kunne kigge på 🙂 Det gjorde det da lidt hyggeligt i de ellers så kedelige venteværelser på sygehuse.

Jeg blev kaldt ind af en sød sygeplejerske, som førte os ind i et rum, hvor der var en briks og sådan en maskine til ultralydsskanning. Jeg lagde mig på briksen, og ind kom en læge. Han havde nogle få spørgsmål, og gik så ellers i gang med at skanne. Der var helt musestille imens. Han sagde ikke et ord! Men han var rigtig grundig med det. Først til aller sidst fik han sagt, at alt ser helt normalt ud (Jubiii!). Men fordi han var ret ny i faget, så skulle en anden læge også skanne mig – for at se, om den anden havde overset noget. Han snakkede helt vildt og interesserede sig rigtig meget for den rekonstruktions operation jeg skal have lavet. Han havde vidst selv været kirurg en gang. Han konkluderede også at alt så fint ud, så vi kunne roligt gå igen.

Det var en stor lettelse. Ikke fordi jeg troede der var noget, men man ved det jo aldrig med sikkerhed. Så det var skønt at få det tjekket. Det gør mig også en hel del mindre nervøs for min jævnlige kontrol på Herning Sygehus i morgen 🙂

– Camilla    

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Svaret på dagens skanning