Selve brystoperationen

Svaret på dagens skanning

Som skrevet tidligere skulle jeg i dag til skanning på klinikken for kvindesygdomme på Skejby sygehus, fordi jeg for et par uger siden pludselig fik min menstruation tilbage. Kemoterapien satte mig i en kunstig overgangsalder, og jeg har derfor ikke haft menstruation siden jeg startede på kemoterapi. Min æggestok var så at sige gået i dvale.

Jeg fik taget 9 blodprøver, som skulle vise, om der var aktivitet i min tilbageværende æggestok og om min hormonbalance var, som den skulle være. Det kunne jo i værste fald være kræft.

Det viser sig, at det hele er super fint. Der er aktivitet i æggestokken – ikke meget, men der er da noget! Det kan betyde, at jeg får regelmæssig menstruation igen, hvilket jeg ikke har haft siden jeg startede på kemoterapi. Det betyder også, at jeg bliver sat ud af den kunstige overgangsalder, hvilket betyder færre hedeturer og en normal forbrænding. Det kan også betyde, at jeg i fremtiden ville kunne få børn på en naturlig måde. Det er jo alt sammen meget godt, men der var et men. Lægen fortalte, at det ikke er sikkert, at den vil blive ved med at fungere. Han mener, at den kommer til at fungere optimalt nu, men at jeg godt kan risikere, at den stopper med at virke om nogle år. Hvis det sker, så kan man indsætte noget af den nedfrosset æggestokvæv jeg har på lager på Rigshospitalet. Men lad os nu bare være glade for at den virker nu 🙂  Jeg er bare lettet over, at besøget gik godt. Endnu en ting jeg kan sætte flueben ved! Hvor er det fedt 🙂

– Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Selve brystoperationen