Kroppen bliver yngre dag for dag

Nyt navn – samme blog

Cover til facebook

Jeg har valgt at skifte navnet på bloggen, så den nu hedder Kemocamilla.dk. Det har jeg gjort, fordi jeg synes det er et navn, som siger lidt mere om, hvad bloggen handler om. Jeg synes det var en rigtig god idé, indtil jeg skulle i gang med at lave det om. Der kunne jeg godt mærke, at kemohjernen stadig sad lidt i baghovedet. Jeg synes det var helt vildt uoverskueligt og ikke særlig nemt at ændre navnet! Jeg skulle først ind og købe domænet for så derefter at få det aktiveret og indstillet på bloggen. Puha, det begyndte at hænge mig lidt ud af halsen. Men jeg fik det alligevel gjort, og hvor blev jeg glad, da det endelig virkede!! 🙂 Men altså som sagt, så er det den samme blog, bare med et nyt navn. Det er godt med forandringer indimellem. I kan også følge min blog på facebook Kemocamilla her slår jeg op, når jeg har skrevet nyt på bloggen 🙂

Derudover har jeg snakket med en rigtig sød kvinde fra MetroXpress i dag. Hun kontaktede mig, da hun var i gang med at lave en artikel om, at unge åbent fortæller om deres kræftsygdom på de sociale medier. Det ville jeg gerne medvirke i og artiklen blev rigtig fin. Den kommer i MetroXpress samt på deres hjemmeside i morgen. Jeg skal nok lægge billeder af den på bloggen, når jeg har set den 🙂

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kroppen bliver yngre dag for dag