Lykken er at arbejde på en onsdag

Kroppen bliver yngre dag for dag

Der er sket noget vildt! Der er sket noget, som jeg ærlig talt ikke havde troet eller regnet med skulle ske før om ca. 10 år. Jeg blev derfor godt og grundig overrasket, og nok også lidt bange, da jeg for en lille uges tid siden fik min menstruation. Min første reaktion var “FUCK – hvad nu? Er det normal menstruation? Kan det være kræft? Burde det kunne ske at jeg kunne få menstruation, når jeg får antihormonpiller? Jeg har jo fået af vide, at min æggestok er gået i dvale. Hvad sker det lige??” Alle tanker gik igennem mit hoved, og jeg ringede til onkologisk afdeling i Herning, hvor jeg er tilknyttet, så snart jeg kunne. Hvilket først var dagen efter.. Hvilket gav mig alt for lang tid at bekymre mig om det hele..

Jeg fik fat i en læge dagen efter, som med det samme sagde, at det slet ikke overraskede ham. Det var helt normalt, at min menstruation ville vende tilbage igen, når jeg har den alder jeg har. Jeg skulle bare lægge mærke til, om det var som normalt – altså som da jeg sidst havde menstruation, altså for over et år siden. Det var det, og han mente derfor ikke, at der var grund til bekymring. Jeg ville dog være på den sikre side, og ringede ind til klinikken for kvindesygdomme i Skejby, hvor jeg også er tilknyttet, for at få en ny skanning af min æggestok. Jeg vil gerne være helt sikker på, at det er den, som er begyndt at virke igen. De sagde, at jeg skulle få taget nogle blodprøver (hele 9 glas!!), hvilket jeg skyndte mig at få gjort samme dag. De tester mig simpelthen for samtlige hormoner i kroppen, for at se hormonbalancen. Det giver dem en idé om, om æggestokken virker igen. Derudover sagde sekretæren i telefonen, at jeg skulle komme til skanning lige omkring det tidspunkt, hvor jeg har ægløsning. Øhh.. Det ved jeg da ikke hvornår jeg har?! Det troede hun så heller ikke at jeg vidste, så jeg har bare fået en tid d. 6. April. Så kryds endelig fingre, tæer og hvad der ellers kan krydses for mig! 🙂

Jeg er ikke så nervøs for det mere. Faktisk slet ikke nervøs for det. Jeg er blevet mere og mere sikker på, at det bare er den helt almindelige menstruation, som er vendt tilbage. Hvor ville det altså også bare være fedt!! Nu er det 8 måneder sidste kemo, og så sker det endelig! Det betyder, at jeg ikke længere skal være i overgangsalderen. Det betyder ikke flere hedeture, ikke mere nedsat forbrænding, ikke flere tørre slimhinder osv. Det bliver lykken! Nogen siger, at deres kroppe bliver ældre dag for dag, men min bliver altså yngre hver dag! Min krop bliver mere og mere som den var før, og hvor er det fedt!

–  Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lykken er at arbejde på en onsdag