En opdatering siden sidst

Av min arm! Og en smart app

Hej

Bare rolig, jeg har ikke ondt i min arm 🙂 Men jeg har derimod været til møde med min chef og min sagsbehandler fra kommunen ang. mine arbejdstimer. Vi blev enige om, at jeg skal gå fra at være sygemeldt til at være det man kalder delvist raskmeldt. Derudover skal jeg gå fra at have 6 timer fordelt over 2 dage om  ugen til at have 12 timer fordelt over 3 dage om ugen. Jeg skal altså pr. 8. februar have dobbelt så mange timer, som jeg har på nuværende tidspunkt. Jeg synes umiddelbart det er en lidt voldsom stigning i timetallet, men samtidig glæder jeg mig rigtig meget til at have flere timer. Jeg er sikker på, at det nok skal gå. Det vigtigste er bare, at jeg lytter til min krop 🙂

En anden nyhed er, at jeg er blevet gjort opmærksom på (tak Heidi), at det findes en hel vild smart app! Det skal lige nævnes, at dette indlæg IKKE er sponsoreret. Jeg synes bare det er skide smart. Appen er udarbejdet at Forbrugerrådet Tænk og hedder Kemiluppen. Den hjælper en med viden om uønsket kemi i kosmetik og plejeprodukter. Den er rigtig brugervenlig og nem at bruge. Den fungerer ved, at man med kameraet på sin telefon scanner sit produkt eks. en deodorant og så viser Appen om det er en rød, gul eller grøn vare. Man kan se, om varen indeholder parfume, allergifremkaldende stoffer, hormonforstyrrende stoffer eller miljøbelastende stoffer. Det gør det meget nemmere at finde ud af junglen af forskellige mærker og produkter. Og man kan blive overrasket! Jeg troede eksempelvis, at min deodorant fra Palmolive var fri for hormonforstyrrende stoffer, men der tog jeg altså fejl. Derudover er der flere ting, som jeg egentlig troede ville være røde, men som faktisk er grønne og helt fine at bruge. I mit tilfælde skal jeg helst undgå de hormonforstyrrende stoffer, da min kræftknude var hormonfølsom. Der er selvfølgelig mange produkter, som ikke er på appen endnu, men den bliver løbende opdateret 🙂 Hvis du kender en, som har/har haft en hormonfølsom kræftform, så kan du hjælpe personen meget ved at anbefale Kemiluppen. Det gør indkøbene af personlig pleje produkter så meget lettere! Du kan selvfølgelig også selv bruge den 🙂

kemiluppen 1kemiluppen 2kemiluppen1

– Camilla

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En opdatering siden sidst