Har jeg haft kræft?

Den trælse ventetid…

Halløj halløj!

Det hele er lidt mærkeligt for tiden. Jeg arbejder stadig 2 dage om ugen 2 timer hver dag, hvilket jeg stadig er rigtig glad for. Det er super dejligt at komme afsted og møde nye mennesker 🙂 Men fordi jeg skal opereres igen i April, så synes jeg ikke rigtig jeg kan hive humøret helt i top. Jeg føler lidt, at alle de fremskridt jeg gør nu, kan være lidt ligegyldige. Jeg bliver jo alligevel banket helt i bund igen til April. Jeg ved ikke om det er forkert af mig at have den følelse, men det er bare sådan jeg har det lige nu. Jo, jeg er selvfølgelig rigtig glad for at se fremskridt dag for dag, men tanken om en ny operation trækker bare glæden lidt ned. Jeg glæder mig helt vildt til operationen er overstået og jeg er helt frisk igen. Pt. ser det ud som om, at det nok først er efter sommerferien næste år – WOW der er lang tid til!! Jeg vil bare så gerne tilbage på arbejde og have en normal hverdag igen. Men måske burde jeg bare være taknemmelig over at jeg er rask.

Jeg døjer også rigtig meget med træthed for tiden. Jeg bliver rigtig hurtig træt, og skal bruge dage på at komme mig over en fødselsdag eller en travl weekend. Det er rigtig frustrerende, at jeg indimellem er nødt til at lægge mig en time eller to. Jeg har slet ikke den samme energi, som før jeg blev syg. Jeg har fået af vide, at det kan tage mange måneder inden det helt forsvinder, man lad os håbe at det ikke taget så lang tid.

Jeg var til fysioterapeut i Viborg i onsdags, og for dælen jeg har ondt! Det er ikke så galt i min opererede højre side, men det er den venstre side der er rigtig øm. Jeg har rigtig ondt i min skulder, hvilket er en blanding at et holdningsproblem og den psykiske reaktion på det hele. Når man har det skidt har man tendens til at krybe sammen og på den måde “gemme” sig lidt. Det har så givet mig problemer nu. Det er ikke bare skulderen, men også i nakken og musklerne inde ved armhulen er helt vildt spændte og ømme. Jeg var inde ved fysioterapeuten i en time og gik derfra med tape på ryggen formet som et par fine seler samt en lille blomst ved mit skulderblad. Det er åbenbart nogle muskler ved mit skulderblad, som ikke arbejder sammen som de skal. Derfor samme hun tape på, for at holder skulderbladet på plads. Desuden fik jeg en lille bitte elastik, som jeg skal lave øvelser med herhjemme. Tapen på min ryg holdt desværre kun kort, da vi tog i svømmehallen lige efter (det fik jeg af vide, at det sagtens kunne holde til – det kunne det så ikke), men jeg skal derop igen på torsdag og så får jeg nok noget nyt. Det var til gengæld mega lækkert at være i svømmehallen! Det har jeg ikke være siden jeg fik min kemo nr. 3 = nogle måneder siden. Det var så dejligt at ligge i boblebadet, plaske rundt i vandet og svømme 500 meter brystsvømning. Det skal vi helt klart gøre igen snart 🙂 Det gjorde dog, at jeg torsdag var fuldstændig smadret! Jeg var helt vildt træt og havde samtidig rigtig ondt i musklerne efter fysioterapeuten. De sidste par dage har jeg så også fået en nerve i klemme i min venstre arm, så det er da bare helt super… Jeg har smerter hver gang jeg skal løfte min arm over skulderhøjde… :/

I aften skal jeg ind og se James Bond, det skal nok blive rigtig godt. Jeg glæder mig i hvert fald 🙂

12231098_10153833491625649_364389281_n

Mit bløde babyhår kommer stille og roligt 🙂 Det går noget langsommere med øjenbrynene!

 

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Har jeg haft kræft?