Jeg har fået dato for operation

Har jeg haft kræft?

Det lyder måske mærkeligt, men sådan har jeg det faktisk lidt for tiden. Jeg kan ikke helt selv forstå, at jeg har haft kræft. Jeg føler, at mit liv er blevet meget som for diagnosen igen, hvilket er helt vildt skønt, både for mig og for mine omgivelser 🙂 Jeg kan ikke holde til lige så meget fysisk som før, men det skal “bare” trænes op – det tager lang tid, og det er jeg også klar over, men det kommer stille og roligt. For tiden virker det bare lidt urealistisk for mig, at jeg har haft kræft, fået kemo, haft det skidt osv. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg måske har fortrængt det lidt, men det er bare ikke noget, der på nogen måde fylder i hverdagen længere. Jeg føler mig glad, frisk og fuld af energi 🙂 Jeg føler mig ikke længere som “den syge”, når jeg går ud af døren. Jeg føler ikke, at jeg bliver gloet på oppe i byen, som jeg gjorde før. Jeg er bare mig selv, og glad for at jeg stadig er i live 🙂

Det eneste, som jeg virkelig skal passe på lige for tiden er, at jeg ikke skal stresse mig selv. Fordi jeg nu er så fuld af energi, så vil jeg gerne så mange ting, men jeg kan jo altså ikke holde til det hele. Jeg har været lidt slem til at lave helt vildt mange planer, men har måtte aflyse flere af dem, fordi jeg ikke har kunnet overskue det hele i mit hoved. Jeg er rigtig meget ramt af den såkaldte “kemohjerne”. Jeg har været nødt til at købe en kalender for de sidste måneder i året, fordi jeg konstant glemmer mine aftaler. Det kan godt være ret frustrerende. Jeg spørger Rasmus om hvornår han har fri fra arbejde/skole flere gange om dagen, fordi jeg simpelthen glemmer det. Det kan desværre godt tage mange måneder inden det bliver nogenlunde normalt igen. Men det betyder ikke så meget 🙂 I må bare bære over med mig, hvis jeg glemmer en aftale eller to.

– Camilla

efterår14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg har fået dato for operation