Kemo 5/6

Sidste kemo og en stor overraskelse!

I går fik jeg min sidste kemobehandling. Det er skønt at tænke på, at jeg ikke skal igennem trælse bivirkninger længere (altså lige efter denne gang) 🙂 Jeg havde købt en bøtte med 1 kg Haribo slik i til sygeplejerskerne på onkologisk afdeling på Herning sygehus, som tak for den fantastiske behandling jeg har fået af dem. Med til behandlingen var Rasmus, min mormor og min savnede storebror <3 Der var en dejlig stemning på stuen og vi havde allerede inden behandlingen aftalt, at vi skulle spise frokost sammen på en cafe i Herning efter behandlingen 🙂


På billedet her er kemoen netop overstået, og jeg var egentlig klar til at tage videre. Men så siger min kæreste Rasmus (helt til højre i billedet), at han har noget, som han lige vil vise mig, og hiver sin iPad frem. På den finder han en film frem, som jeg skal se. Det er en film han har lavet, med billeder fra vores 5,5 år sammen. Halvvejs inde i filmen bryder jeg sammen og er nødt til at holde en pause, da jeg bliver klar over, hvad det er, han er i gang med. Jeg får taget mig sammen og ser resten af filmen, som slutter med at han sætter sig på knæ inde på stuen med en ring i sin hånd og frier til mig. Det hele var så rørende. Jeg tudede, min mormor tudede og sygeplejersken måtte gå om bag et forhæng for ikke at gøre det samme. Jeg sagde selvfølgelig ja og var helt vildt overrasket!! <3 😀


Det var en helt fantastisk afslutning på et langt og surt kemoforløb!

Nu venter der strålerne fra D. 6. August og derefter antiøstrogen piller, som jeg skal tage i mindst 10 år. Men jeg er slet ikke nervøs. Nu er det værste overstået, og med denne ring på min finger, så kan jeg klare ALT! <3

Jeg har det fantastisk!

– Camilla 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kemo 5/6