Min historie del 2

Håret falder af!!

Det er nu 2 uger siden, at jeg fik kemo første gang, og nu er håret for alvor ved at falde af. Kan hive store totter ud uden besvær!

Har hele tiden gået og glædet mig lidt til, at det skulle af. Har forberedt mig på at det skulle ske. Parykken og flere hovedbeklædninger er købt, og jeg har glædet mig til at skulle i gang med at bruge det. Men nu hvor det er begydt at falde af, har jeg det allivel lidt ambivalent med det. På den ene side er det rigtig nemt, når man bare lige kan smide en hue på hovedet, inden man går ud af døren, men på den anden side, så bliver det virkelig mærkeligt at være skaldet! Jeg har haft mange frisurer i mit liv, men skaldet har jeg alligevel aldrig været. Men jeg har besluttet mig for, at det bliver jeg i morgen!! Det bliver underligt, at se min isse for første gang 😀 Og ikke mindst at se, hvordan Rasmus og resten af min familie og venner reagerer, når de ser mig 🙂

Der kommer en update på det i morgen ❤️

– Den snart skaldede Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min historie del 2