Jeg har fået en tidlig julegave! Det er noget jeg har ønsket mig i nu 6 uger. Og nu har jeg endelig fået det! Jeg taler selvfølgelig om FRIHEDEN! Friheden ved IKKE at skulle have shapewear trusser på længere 🙂 Det er det bedste der længe er sket. Og det mener jeg virkelig. Grundet min operation for 6 uger siden skulle jeg gå med shapewear for at holde maven på plads efter fedtsugningen. Det har betydet skarvesår ovenover maven, varme – meget varme(!) og en helt igennem følelse af at være total usexet! Jeg skulle nemlig ikke bare gå med shapewear til op over maven, jeg skulle også gå med en støtteBH i 4 uger. Den støtteBH gik lige ned til kanten at shapewear trusserne, hvilket betød at jeg altså bare var pakket total ind dag og nat! Igen = meget varmt! Men nu har jeg smidt begge ting, og hvor er det altså bare dejligt 🙂 Mht. resultatet efter brystoperationen, så er det lidt svært at sige så meget om, da man først kan se det endelige resultat efter 3 måneder. Men indtil videre ser det faktisk ret pænt ud. Hvis man altså lige ser bort fra de 4 ar jeg har henover brysterne og manglen af brystvorter 😉 Mon det nogensinde kommer til at se “almindeligt” ud igen?? Jeg tvivler lidt på det, men under alle omstændigheder, så er det meget pænere nu end da jeg slet ikke havde noget bryst på den ene side! Jeg har det rigtig godt efter operationen og jeg synes det er super skønt at være blevet en smule tyndere på maven 😉

– Camilla 

 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *