Ingen hjælp at hente...

I morgen er en rigtig stor dag!

Så er det i morgen det sker. I morgen er det den dag, som jeg har ventet på i RIGTIG lang tid.

Fra i morgen mandag d. 25. juli er jeg nemlig RASKMELDT! Det betyder at jeg skal arbejde fuldtid igen, og på en eller anden måde være rigtig med i teamet på arbejdet igen. Det har jeg selvfølgelig også været det sidste stykke tid, hvor jeg har arbejdet nogle timer om ugen, men det er bare ikke det samme, som hvis man er fuldtid og ved hvad der sker, og er sket. Jeg glæder mig meget til ikke at være “hende den syge” mere. Til at være på ligefod med mine kolleger. Det er det her jeg har kæmpet mig frem til hele vejen igennem mit sygdomsforløb. Den der følelse af at være “normal”. Nu kommer jeg ud af systemet og skal ikke længere snakke med en sagsbehandler hver fjerde uge 🙂 Jeg har dog haft en helt fantastisk sagsbehandler, som har lyttet til mig hele vejen igennem, så jo, det var da lidt svært at skulle sige farvel til hende. Men hele den der tanke om ikke at være tilknyttet systemet på den måde mere, den er bare fantastisk. Man bliver lidt mere fri og kan gøre, som man har lyst 🙂

525 dage..! Så længe har jeg været henholdsvis sygemeldt og deltids raskmeldt. Det er jo helt vildt!! Derfor vil det naturligvis også være hårdt at starte op igen på fuldtid, men det er det hele værd, for jeg elsker mig arbejde!

collage 2

525 dage med sygdom og behandling

– Camilla 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ingen hjælp at hente...