Jeg er lige nødt til at juble lidt inden sengetid! Jeg tog forbi Herning sygehus i dag, fordi jeg synes, at min hud på min arm under plastret var meget generet. Det kløede rigtig meget og var rødt med prikker. Samtidig havde jeg fået noget udslæt lidt længere nede på armen. En sygeplejerske havde tid til at kigge på det med det samme – det var jo perfekt 🙂

Sygeplejersken samt en læge mente, at det udslet jeg havde fået længere nede på armen kunne være noget svamp i huden, så til det fik jeg noget creme, som jeg skulle smøre det med. Derudover så de på huden under plastret og blev enige om, at de ville fjerne slangen i min arm. Det til trods for, at jeg til sidste kemo fik af vide, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi de ikke kunne finde en blodåre i min arm, som de i stedet kunne bruge. Men med lidt tålmodighed fra sygeplejerskens side lykkedes det alligevel i dag, og de kunne derfor fjerne slangen. Det er total lækkert, og opvejer fuldstændig for den trælse besked, som jeg fik i går. Min kemo blev igen udskudt pga mine hvide blodlegemer. Så nu skal jeg have kemo nr. 4 på torsdag D. 4. Juni. Den var ellers planlagt til at foregå i dag. Det gav en masse rod i min planlægning, men at jeg så har fået slangen ud, er jo helt vildt skønt!! Nu kan jeg endelig gå rigtigt i bad, og jeg skal ikke længere have besøg af hjemmesygeplejersker hver uge – jubiiii!! Det er jo helt fantastisk! 🙂

God weekend

– Camilla 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *